Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kapı kapatıcı otomatik mekanik deşenlerinin berk ve dayanıklı olmasına örutubet atfetmek gerekir. Kendi kendine kapanan bir kapı mekanizması tesis etmek önemlidir. Kapının basit açılabilmesini tedariklemek hayatidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal kılmak ve montajını etkili olmak binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Tasarım olarak tefavüt göstermekle müşterek kuma özellikleri, dayanıklı ve muhakkak örgüda olmalarıdır. Standart iç kapılara nazaran farklı bir kullanım ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin yönı dizi, yangın bapları ekseri özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden diğer yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Külüstür strüktürlarda çatı dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (ekol, kızılışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en birebir eder politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Uzmanlar, yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapsı fiyatları dair tüketicileri ihtaryor ve normal fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında dirilik ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca güçlü ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yönüne dosdoğru Yangın Kapısı panik pas kolu bulunmasıdır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir binada olan bu hatlar ağır durumların sırat göstericisidir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page